שקשוקה תרד – מתכון לשקשוקה ירוקה אוקטובר 24, 2020 קותי אדלר צילום: קותי אדלר, אוכל רחוב זמן הכנה: 10 דקות דרגת קושי: קל מאוד קלוריות: 80 (ל – 100 גרם) בשקשוקה ירוקה מחליף התרד ו/או עלי הסלק את העגבניות שבשקשוקה המקורית. מצרכים לשקשוקה תרד 1 בצל קצוץ גדול2-3 פלפלים ירוקיםפלפל חריףשום חצי כוס מים 250 גרם עלי תרד טריים (עדיף עלי תרד בייבי) עלי תימין או זעתר 4 ביצים מצרכים לשקשוקה תרד (ירוקה) שלב ההכנה של שקשוקה תרד מושלמתמאדים בשמן זית: בצל, פלפל ירוק ופלפל חריףלאחר ריכוך מוסיפים שוםממליחים ומפלפליםמוסיפים את התרד ומבשלים על חום נמוך עד לריכוך התרדמוסיפים מעט נוזלים.עושים שקעים ומוסיפים את הביצים ממשיכים בבישול איטי עד דרגת קושי הביצים הרצויהלמתכון נוסף ומנצח של שקשוקה עם גבינות >
אז מה דעתך?