בין אם אתם קוראים לזה סלט קולסלאו או קולסלואו כמוני, אין ספק שזה יופי של תוספת לשניצל קריספי, לפיתה עם בשר ולעוד אינספור שילובים של ארוחות. אבל מה שהכי בולט בקולסלאו זה שזה פשוט מאוד להכנה וגם אם המטבח הוא ממש לא ה 'comfort zone' שלכם לפניכם מתכון שלי תמיד מצליח.
מצרכים לסלט קולסלאו
כרוב לבן
2 גזרים
3 כפות מיונז
2 כפות סוכר
קמצוץ פלפל שחור
קמצוץ מלח
2-3 כפות חומץ
שלבי ההכנה
חותכים כרוב לבן לרצועות דקות
מכניסים את רצועות הכרוב ושוטפים היטב ומשרים במים למשך 2 דקות
חותכים גזר לרצועות דקות (ניתן גם לגד עם פומפיה)
לוקחים את רצועות הכרוב והגזר המגורד / חתוך ומערבבים עם שאר המרכיבים (מיונז, חומץ, מלח, פלפל, סוכר)
טיפ של אלופים
מומלץ לתת לסלט קולסלאו לנוח יממה במקרר! הקור והזמן בקירור גורמים לטמעי הסלט להתגבש ולהשתבח.
אז מה דעתך?