סלט קולסלאו מושלם וקליל

סלט קולסלאו מתכון
צילום: מושי אדלר, אוכל רחוב

זמן הכנה: 15 דקות

דרגת קושי: קל 

קלוריות: 150 (ל – 100 גרם)

בין אם אתם קוראים לזה סלט קולסלאו או קולסלואו כמוני, אין ספק שזה יופי של תוספת לשניצל קריספי, לפיתה עם בשר ולעוד אינספור שילובים של ארוחות. אבל מה שהכי בולט בקולסלאו זה שזה פשוט מאוד להכנה וגם אם המטבח הוא ממש לא ה 'comfort zone' שלכם לפניכם מתכון שלי תמיד מצליח.

מצרכים לסלט קולסלאו

  • כרוב לבן
  • 2 גזרים
  • 3 כפות מיונז
  • 2 כפות סוכר
  • קמצוץ פלפל שחור
  • קמצוץ מלח
  • 2-3 כפות חומץ

שלבי ההכנה

  1. חותכים כרוב לבן לרצועות דקות

    שלב ראשון - חותכים את הכרוב לרצועותת

  2. מכניסים את רצועות הכרוב ושוטפים היטב ומשרים במים למשך 2 דקותשלב שני - שוטפים את הכרוב ומשרים במים
  3. חותכים גזר לרצועות דקות (ניתן גם לגד עם פומפיה)שלב שלישי - חותכים את הגזר לרצועות קטנות
  4. לוקחים את רצועות הכרוב והגזר המגורד / חתוך ומערבבים עם שאר המרכיבים (מיונז, חומץ, מלח, פלפל, סוכר)שלב רביעי - מערבבים הכל

טיפ של אלופים 

מומלץ לתת לסלט קולסלאו לנוח יממה במקרר! הקור והזמן בקירור גורמים לטמעי הסלט להתגבש ולהשתבח.

קצת על מושי אדלר כל הכתבות
כבר 34 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי באוכל רחוב.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם