שקשוקה תרד – מתכון לשקשוקה ירוקה

שקשוקה תרד
צילום: קותי אדלר, אוכל רחוב

זמן הכנה: 10 דקות

דרגת קושי: קל מאוד

קלוריות: 80 (ל – 100 גרם)

בשקשוקה ירוקה מחליף התרד ו/או עלי הסלק את העגבניות שבשקשוקה המקורית.

מצרכים לשקשוקה תרד

  • 1 בצל קצוץ גדול
  • 2-3 פלפלים  ירוקים
  • פלפל חריף
  • שום
  • חצי כוס מים או שמנת לבישול
  • 250 גרם עלי תרד טריים (עדיף עלי תרד בייבי)
  • עלי תימין או זעתר
  • 4 ביצים
מצרכים לשקשוקה תרד (ירוקה)
מצרכים לשקשוקה תרד (ירוקה)

שלב ההכנה של שקשוקה תרד מושלמת

  1. מאדים בשמן זית: בצל, פלפל ירוק ופלפל חריף
  2. לאחר ריכוך מוסיפים שום
  3. ממליחים ומפלפלים
  4. מוסיפים את התרד ומבשלים על חום נמוך עד לריכוך התרד
  5. מוסיפים מעט נוזלים.
  6. עושים שקעים ומוסיפים את הביצים 
  7. ממשיכים בבישול איטי עד דרגת קושי הביצים הרצויה.
קצת על קותי אדלר כל הכתבות
חי נושם וחולם מתכונים וקולינריה.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם