נדמה כי לאחרונה עולם הקולינריה הגבוהה גילה את סודות הקובנה כאשר לא מעט שפים התחילו להכניס למטבחי היוקרה שלהם את המאפה / חלה התימנית – ובצדק! קובנה או כובאנה (כל אחד ואיך שבא לו לקרוא לקסם הזה) היא הרבה יותר מעוד מאפה ועל כן בלא מעט בתים בישראל פותחים את יום שבת בארוחת בוקר של קובנה, רסק עגבניות, סחוג וביצה קשה. לפניכם מתכון לקובנה תימנית אסלית וטעימה שכל אחד עם תשוקה לאוכל טוב ומעט סבלנות יכול להכין.
רגע לפני שאתם מפשילים שרוולים ומתחילים להכין את הקובנה, אתם יכולים לחסוך לכם את הזמן ולהזמין ממני קובנה או ג'חנון תימני אסלי >
אז מה דעתך?