פלפל חריף מוחמץ

פלפל חריף מוחמץ
צילום: קותי אדלר, אוכל רחוב

זמן הכנה: 15 דקות

דרגת קושי: קל 

פלפל חריף מוחמץ זה גאונות קולינרית! במבט ראשון הוא ניראה כמו של פלפל חריף אש! ובפועל מדובר בפלפל חמצמץ שאפשר לאכול אותו כמו גרעינים מבלי שיישרף לכם הושת.

מצרכים

  • 3-4 פלפלים חריפים ירוקים
  • 2 כוסות מים
  • 1 כוס חומץ הדרים פשוט
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1-2 עלה דפנה
  • 3-4 גרגירי פלפל אנגלי

שלבי הכנה

  1. פורסים את הפלפלים לרוחב של 1.5 ס”מ
  2. בסיר קטן שמים את כל המרכיבים חוץ מהפלפלים
  3. כשהמים רותחים מוסיפים את הפלפלים
  4. כאשר הפלפלים מתחילים לשנות את צבעם לכיוון צהוב מסירים את הסיר מהאש, אוטמים טוב את הסיר עד שהוא מצטנן לגמרי.
  5. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר
קצת על קותי אדלר כל הכתבות
חי נושם וחולם מתכונים וקולינריה.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם