סלט כרוב לבן חמוץ של פלאפליות

מתכון קל ומהיר להכנה

סלט כרוב לבן חמוץ
צילום: קותי אדלר, אוכל רחוב

זמן הכנה: 15 דקןת

רמת קושי: קל מאוד

מצרכים וכלים להכנת סלט כרוב לבן חמוץ

  • 1/2 כרוב גדול או 1 כרוב בינוני
  • 3/4 כפית מלח לימון
  • 1 כפית מלח גס
  • 1 כפית סוכר
  • מעט שמן צמחי (לא שמן זית)
  • קערה גדולה

אופן ההכנה של הכרוב עם הגרוב

  1. מסלקים את ליבת הכרוב הקשה
  2. פורסים הכי דק שאפשר עם סכין חדה, מנדולינה או מעבד מזון.
  3. תתקבל כמות סלט כרוב לבן בנפח גדול שאליה מוסיפים את כל החומרים חוץ מהשמן.
  4. יש ללוש חזק ובסבלנות את הכרוב שיתחיל להפריש נוזלים ונפחו ילך ויפחת עד שיגיע לפחות משליש מנפחו המקורי.
  5. להוסיף מעט שמן צמחי.
  6. בתיאבון

⚠️ טוויסט –  בדומה לסלט הכרוב הכבוש שהגרמנים אוהבים לשלב עם הנקניקיות שלהם “סאואר כראואט” גם בסלט כרוב לבן הקלאסי ניתן ניתן לשדרג את סלט הכרוב עם מעט גרגירי קימל / כרוויה – זה טוויסט מעניין וטעים!

קצת על קותי אדלר כל הכתבות
חי נושם וחולם מתכונים וקולינריה.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם