סחוג ירוק (תימני) אותנטי וטעים

סחוג ירוק (תימני)
צילום: קותי אדלר, אוכל רחוב

זמן הכנה: 10 דקות

דרגת קושי: קל מאוד

130 קלוריות ( ל- 100 גרם סחוג)

מי לא אוהב חריף? כולנו אוהבים חריף! יש שאוהבים יותר יש שאוהבים פחות, לכן היחס בין הפלפל החריף והשום המתכון לסחוג ירוק שלי תלוי לגמרי בכם: כל אחד לפי דרגת החריפות שהוא אוהב.

ככל שתכינו יותר ויותר סחוג תימני ירוק תגלו את רמת החריפות המועדפת עליכם.

⚠️וכמובן לא לשכוח שחריפות הפלפל משתנה בעונות השנה, ככל שחם יותר בחוץ הפלפל חריף יותר!

מצרכים להכנת סחוג ירוק תימני וטעים

  • פלפלים חריפים ירוקים
  • שום
  • כוסברה
  • מלח
  • מעט כמון
  • מעט חוויאג’ תימני למרק
  • מעט שמן קנולה
סחוג ירוק (תימני) - מצרכים
המצרכים להכנת סחוג ירוק

אופן ההכנה 

  • פשוט מאד! טוחנים את כל החומרים במעבד מזון במעבד במידת הצורך מוסיפים מעט מאד מים
  • לאחר הטחינה להוסיף טיפת שמן קנולה.

טוב לדעת: סחוג תימני ירוק ניתן לאחסן במקפיא חודשים רבים.

קצת על קותי אדלר כל הכתבות
חי נושם וחולם מתכונים וקולינריה.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם