
זמן הכנה: 10 דקות
דרגת קושי: קל מאוד
130 קלוריות ( ל- 100 גרם סחוג)
מי לא אוהב חריף? כולנו אוהבים חריף! יש שאוהבים יותר יש שאוהבים פחות, לכן היחס בין הפלפל החריף והשום המתכון לסחוג ירוק שלי תלוי לגמרי בכם: כל אחד לפי דרגת החריפות שהוא אוהב.
ככל שתכינו יותר ויותר סחוג תימני ירוק תגלו את רמת החריפות המועדפת עליכם.
⚠️וכמובן לא לשכוח שחריפות הפלפל משתנה בעונות השנה, ככל שחם יותר בחוץ הפלפל חריף יותר!
מצרכים להכנת סחוג ירוק תימני וטעים
- פלפלים חריפים ירוקים
- שום
- כוסברה
- מלח
- מעט כמון
- מעט חוויאג’ תימני למרק
- מעט שמן קנולה



אופן ההכנה
- פשוט מאד! טוחנים את כל החומרים במעבד מזון במעבד במידת הצורך מוסיפים מעט מאד מים
- לאחר הטחינה להוסיף טיפת שמן קנולה.
טוב לדעת: סחוג תימני ירוק ניתן לאחסן במקפיא חודשים רבים.
אז מה דעתך?