מי לא אוהב חריף? כולנו אוהבים חריף! יש שאוהבים יותר יש שאוהבים פחות, לכן היחס בין הפלפל החריף והשום המתכון לסחוג ירוק שלי תלוי לגמרי בכם: כל אחד לפי דרגת החריפות שהוא אוהב.
ככל שתכינו יותר ויותר סחוג תימני ירוק תגלו את רמת החריפות המועדפת עליכם.
⚠️וכמובן לא לשכוח שחריפות הפלפל משתנה בעונות השנה, ככל שחם יותר בחוץ הפלפל חריף יותר!
מצרכים להכנת סחוג ירוק תימני וטעים
פלפלים חריפים ירוקים
שום
כוסברה
מלח
מעט כמון
מעט חוויאג' תימני למרק
מעט שמן קנולה
המצרכים להכנת סחוג ירוק
אופן ההכנה
פשוט מאד! טוחנים את כל החומרים במעבד מזון במעבד במידת הצורך מוסיפים מעט מאד מים
לאחר הטחינה להוסיף טיפת שמן קנולה.
טוב לדעת: סחוג תימני ירוק ניתן לאחסן במקפיא חודשים רבים.
אז מה דעתך?