מכינה גפילטע ותיקה ומנוסה אז עלי דפנה ואפילו גרגרים של פלפל אנגלי שמים בציר. ונכוו, במקום סוכר אפשר לשים בסקוויטים פטי בר בתערובת הדגים וגם במקום קמח המצה. בפסח אפשר לשים את עוגיות היין המרוסקות לאבקה . כמו כן תערובת אני שמה את הגזר והבצל מבושלים ולא מגוררים חי.
יומיים לפני זה בסדר גמור , לא לשכוח שמאד חשוב שלפני שאוכלים יהיה לילה במקרר ואפילו 24 שעות , כשאני מכין ביום חמישי לשבת מה שנישאר אנחנו אוכלים במשך כל השבוע ונישאר טעים
האמת מה שנכון יותר לעשות זה , לאחר שהציר מוכן להוציא את האידרה הראש והגזר לסנן את נוזל הציר , להחזיר אותו לסיר ולבשל את קציצות הדג בציר הנקי , זה נתון לנו שני דברים א.זה מפנה מקום בסיר ב.זה ימנע באיזה עצם שהייתה באידרה להסתנן לציר
סיון
בנוגע לגודל הסיר , הנכון יותר הוא שכאשר הציר מוכן יש לסנן את הציר ולבשל את הקציצות בציר הנקי זה יפנה מקום בסיר וגם ימנע אפשרות שאיזה עצם מהאידרה תסתנן לציר
מכינה גפילטע ותיקה ומנוסה אז עלי דפנה ואפילו גרגרים של פלפל אנגלי שמים בציר. ונכוו, במקום סוכר אפשר לשים בסקוויטים פטי בר בתערובת הדגים וגם במקום קמח המצה. בפסח אפשר לשים את עוגיות היין המרוסקות לאבקה . כמו כן תערובת אני שמה את הגזר והבצל מבושלים ולא מגוררים חי.
יפה נכון , כתבתי על הפתי בר , ואת צודקת בנוגע לעלה דפנה ופלפל אנגלי , מה ששכחתי זה שבמסה אני מגרד גם ביצה קשה , זה לפי שראיתי מאמא ז"ל
הסיר לא קטן ושטוח מידי לציר?!
מדוע לא ראיתי בצל טחון במסה ?
יצא לי קשה מידי ל600 גר שמתי 3 כפות קמח מצות
היי קותי ותודה על המתכון.
במסה של הקציצות כתבת "מלח, פלפל לבן, סוכר".
כמה? בהנחה ומדובר על חצי קילו דג טחון.
שנה טובה 🌹
כמה זמן לפני אפשר להכין?
יומיים לפני זה בסדר גמור , לא לשכוח שמאד חשוב שלפני שאוכלים יהיה לילה במקרר ואפילו 24 שעות , כשאני מכין ביום חמישי לשבת מה שנישאר אנחנו אוכלים במשך כל השבוע ונישאר טעים
תודה רבה על השיתוף. זה מרשם שהיה לי לפני הרבה שנים ונעלם. על הגז עומדים לי עכשיו שני סירים עם המון קציצות
חג שמח. שנה טובה וגמר חתימה טובה
הסיר לא קטן ושטוח מידי לציר?!
האמת מה שנכון יותר לעשות זה , לאחר שהציר מוכן להוציא את האידרה הראש והגזר לסנן את נוזל הציר , להחזיר אותו לסיר ולבשל את קציצות הדג בציר הנקי , זה נתון לנו שני דברים א.זה מפנה מקום בסיר ב.זה ימנע באיזה עצם שהייתה באידרה להסתנן לציר
סיון
בנוגע לגודל הסיר , הנכון יותר הוא שכאשר הציר מוכן יש לסנן את הציר ולבשל את הקציצות בציר הנקי זה יפנה מקום בסיר וגם ימנע אפשרות שאיזה עצם מהאידרה תסתנן לציר
אתם לא בכיוון המתכון פה זה לא של גפילטה פיש אלה דג טחון (גמולנה פיש)
גפילטפיש זה דג ממולא לא קציצות
צודק , זה קציצות גפילט'ע אבל בכל זאת כדאי לנסות