חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד אוגוסט 14, 2021 מושי אדלר צילום: מושי אדלר, אוכל רחוב זמן הכנה: 45 דקות דרגת קושי: קל מצרכים לחיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד 400 גרם חמאת בוטנים200 גרם ביסקוויטים (פתי בר)1.5 כפות סוכר חום1 כפית מלח100 גרם חמאה300 גרם שוקולד מריר (3 חבילות בערך) שלבי ההכנה – שכבה הראשונהטוחנים באמצעות מעבד מזון את הביסקוויטים (פתי בר) לפירורים קטנים, אבל לא יותר מדי. שימו לב שאתם לא טוחנים עד לרמת אבקה.מחממים בסיר על אש נמוכה את החמאת בוטנים, סוכר חום והחמאה.כשהחמאה מומסת ונוצרת בלילה אחידה של כל המרכיבים מכבים את האש.מערבבים את התערובת עם הביסקוויטים הטחונים.משטחים את התערובות בתבנית. הקודם הבא שלבי ההכנה – שכבה שנייה ממיסים שוקולד מריר בסיר או בחימום במיקרוגל.יוצקים את שכבת השוקולד על תערובת הביסקוויטים וחמאת הבוטים ומורחים את השכבה השנייה באופן אסתטי.מניחים את התבנית במקרר למשך 30 דקות.חותכים לקוביות ובתיאבון. הקודם הבא כל השלבים ב – 10 שינות
אז מה דעתך?