חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד

חיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד
צילום: מושי אדלר, אוכל רחוב

זמן הכנה: 45 דקות

דרגת קושי: קל

מצרכים לחיתוכיות חמאת בוטנים ושוקולד

  • 400 גרם חמאת בוטנים
  • 200 גרם ביסקוויטים (פתי בר)
  • 1.5 כפות סוכר חום
  • 1 כפית מלח
  • 100 גרם חמאה
  • 300 גרם שוקולד מריר (3 חבילות בערך)

שלבי ההכנה – שכבה הראשונה

  1. טוחנים באמצעות מעבד מזון את הביסקוויטים (פתי בר) לפירורים קטנים, אבל לא יותר מדי. שימו לב שאתם לא טוחנים עד לרמת אבקה.
  2. מחממים בסיר על אש נמוכה את החמאת בוטנים, סוכר חום והחמאה.
  3. כשהחמאה מומסת ונוצרת בלילה אחידה של כל המרכיבים מכבים את האש.
  4. מערבבים את התערובת עם הביסקוויטים הטחונים.
  5. משטחים את התערובות בתבנית.

 

שלבי ההכנה – שכבה שנייה 

  1. ממיסים שוקולד מריר בסיר או בחימום במיקרוגל.
  2. יוצקים את שכבת השוקולד על תערובת הביסקוויטים וחמאת הבוטים ומורחים את השכבה השנייה באופן אסתטי.
  3. מניחים את התבנית במקרר למשך 30 דקות.
  4. חותכים לקוביות ובתיאבון.

כל השלבים ב – 10 שינות

קצת על מושי אדלר כל הכתבות
כבר 34 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי באוכל רחוב.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם