רובן פתח תקווה הוא עוד אחד מהמקומות שככל הנראה לא הייתי מוצא את עצמי מזמין מהם משלוח אם לא היינו חיים בעידן הקורונה בו אני ואשתי הקולינרית מזמינים משלוחים של fast food על בסיס קבוע.
ראשית אני רוצה להתייחס לשם של המקום שאני משוכנע במיליון אחוז שהרעיון שעומד מאחוריו הוא בטח השם של המקום הינו הכריך המיתולוגי שהמציא רובן קולקופסקי מנברסקה בשלהי 1920אבל לי באופן אישי זה מזכיר את הדמות האגדית של ערן זרחוביץ' בארץ נהדרת, הלא היא רובן מ "רובן ואסתי". ולכן אני מקווה מאוד שהמקום שעבורי עונה לשם של דמות שישר מעלה לי קונוטציה חיובית וחיוך מאוזן לאוזן לא תאכזב ותפציץ באוכל טעים.
הזמנו 2 כריכים:
- אשתי הזמינה כריך ג'בטה עם אנטריקוט וביצה
- אני הזמנתי כריך ג'בטה עם קורנדביף
בשביל שלום בית הזמנו תוספת של צ'יפס תפו"א ובטטה משותפת לשנינו.
-
חזה עוף בג'בטה 55 ₪
-
שניצל בג'בטה 55 ₪
-
המבורגר 225 גרם 65 ₪
-
רובן קורנדביף בג'בטה 65 ₪
-
STEAK&EGG בג'בטה 75 ₪
סליילים של אנטריקוט וביצת עין
-
המבורגר אסאדו 75 ₪
-
רובן ביף בג'בטה 65 ₪
אסאדו מפורק
-
פרגית בג'בטה 65 ₪
-
סלופי ג'ו 65 ₪
-
המבורגר צמחוני 55 ₪
-
בא בפרנה 557 ₪
שווארמת שורטריב וכבש והמבורגר 225 גרם בפרנה קלוייה
-
כריך קומות 75 ₪
קומה אחת של המבורגר 225 ועוד קומה של 120 גרם קורנדביף
מהרגע שפתחנו את מארזי המשלוח ונחשפנו למנות אי אפשר להתבלבל, הטבח שמכין את האוכל ברובן אוהב לפנק ובגדול. ציפיתי לקבל היה כריך עם 4 – 5 דפי קורדנביף וירקות אבל פה יש כמות של דפדפת קורנדביף. כמו כן גם קופסת הצ'יפס הייתה מהגדולות ביותר שיצא לי לקבל במשלוח.
ובמבחן הטעם – אני מושי אדלר בן 33 אבא לעומר ובעלה של חן אדלר מודה בזאת שבפעם הראשונה בחיי אשתי מזמינה מנה מוצלחת מהמנה שאני הזמנתי – רגע משפחתי מכונן שעוד ייכתב בדפי ההיסטוריה ובעבודות שורשים של ילדי המשפחה…
זה לא שהכריך שלי היה רע, כריך הקורנביף היה ממש מצוין. שבבי הנקניק היו טעימים, הירקות היו טריים והפרנה התפצחה לה בכל ביס וביס, אבל מנגד אשתי הזמינה כריך עם רצועות אנטריקוט חמות ועשויות במידה המדויקת בשילוב של ביצת עין שאיחדה את כל הטעמים של הפרודוקטים השונים במנה לביס אחד שלם ומושלם!
ברוב טיפשותי התעקשתי מול אשתי וציינתי שאני לא מוכן לעשות איתה חצי חצי (כזה אני – Mooshi doesn't like share food) זכיתי בביס אחד מכריך האנטריקוט שלה שללא ספק היה אחד מהביסים הטובים שנתתי בכריך עם בשר.
המגמה שהתחילה לפני 5 – 6 שנים של מסעדות שמוסיפות על נתחי בשר (לא רק המבורגרים) ביצים עלומות ועין היא ממש לא טרנד חולף – אין מה לעשות השילוב של בשר וחלמון חמים של ביצה זה משלימים זה את זה ומדייקים את הטעמים.
✏️המלצה אחרונה לפני שאתם מרימים את הטלפון ומזמינים רובן – שלא תעזו לפספס את הצ'יפס תפוח אדמה ובטטה שלהם. מדובר בצ'יפס Home Made טעים ופריך במיוחד שרמת הרכות שלו מעידה על תהליך הכנה והשרייה ארוכה ומושקעת – בשביל צ'יפס טוב צריך להשקיע זמן וזז צ'יפס מושלם.
רובן פתח תקווה בציונים
- מחיר – 69 ₪ עבור כריך אנטריקוט כל כך מוקפד ומושקע זה אחלה עסקה – ציון 8
- טעם – בהתחשב בכך שמדובר במשלוח מידת העשייה והטעמים של הבשר, בייחוד של נתחי האנטריקוט מעוררי השראה – ציון 9
שעות פתיחה
- ימים ראשון עד חמישי: 23:30 – 12:00
- מוצ"ש: 0:00 – 20:00
אז מה דעתך?