בישראל כמו בישראל כל תחנת דלק בדרך היא מרכז קניות ואוכל בפוטנציאל וכזאת גם תחנת דלק סונול שבמחלף נתניה על כביש החוף. בסריקה מהירה אני מבחין בסושיה, שווארמיה ופלאפליה – הרבה זמן לא אכלתי פלאפל טוב – הפור נפל ואני עושה את דרכי לפלאפל נתניה.
דוכן פלאפל הייטקיסטי ומתוקתק
כשאני נכנס פנימה אני מבין שאני לא היחיד שנדלקה לו "נורת הרעב" בדרך ותור ארוך במיוחד משתרך לו עד לקופה.
לא עוברות להן 3 דקות ואני בקופה. ללא ספק החבר'ה הצעירים שמתפעלים את פלאפל נתניה יודעים לתקתק את התור במהירות הבזק ומוכיחים שעבודה יעילה ונכונה יכולה לחסוך באופן משמעותי את זמן ההמתנה.
כל מה שצריך זה 3 נערים צעירים – שהראשון שבהם "מתקלט" על הקופה, השני מרכיב את המנות והשלישי דואג שבכל רגע נתון פס הסלטים והפרודוקטים של המנה יהיה מושלם תוך כדי שהוא מוריד בקצב קבוע כדורי פלאפל לשמן הרותח.
פלאפל נתניה – בית מרקחת קטן לפלאפל
דוכני אוכל מהיר ופלאפליות בפרט ידועות בקרב הציבור כמקומות בעלי פוטנציאל לחוסר סטריליות והיגיינה שיכולה להביא במקרה הטוב לכאבי בטן ובמקרה פחות טוב לקלקול קיבה.
אבל בפלאפל נתניה מדובר במקרה שונה ב – 180 מעלות! איך שאנחנו מגיעים לבן אדם החשוב ביותר במקום הלוא הוא נער בן 18 שמרכיב את מנות הפלאפל, אני נדהם מרמת הניקיון.
המטבח ומשטח העבודה נקיים ומצוחצחים באופן מוקפד שמאפיין יותר בתי מרקחת מדוכני אוכל מהיר ופלאפליות בפרט.
אז מה דעתך?