עוף עם תפוחי אדמה בתנור – מתכון פשוט

עוף עם תפוחי אדמה בתנור
קרדיט: מושי אדלר, אוכל רחוב

זמן הכנה: 40 דקות

דרגת קושי: קל מאוד

אחד הדברים שהכי מרגשים ומספקים אותי בתקופה האחרונה זה לראות את עומר הקטנה שלי אוכלת דברים שאני מבשל לה. עוף עם תפוחי אדמה בתנור הוא ללא ספק הארוחה האידאלית עבור הקטנה שלי שמצריכה ממני מינימום מאמץ ומסב לה מקסימום הנאה.

לפניכם מתכון פשוט במיוחד שיעזור לכם לסגור פינה ויגורם לילדים שלכם ללקק את הצלחת.

מצרכים

  • 2 שוקיים (פולקע)
  • 2 ירכיים (משולש)
  • 3 תפוחי אדמה מבושלים, חתוכים לדיסקיות
  • חצי כוס שמן זית
  • כף פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור

שלבי הכנה

  1. מסדרים בתבנית את חלקי העוף ודיסקיות תפוחי האדמה שבושלו מבעוד מועד במים חמים למשך 10 דקות
  2. מורחים את תפוחי האדמה וחלק העוף בשמן ומתבלים
  3. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות
  4. בתיאבון
💡 זאת אומנם ארוחה בפני עצמה, אבל הקטנה שלי אוהבת לאכול את המנה הזאת עם תוספת של אורז בצד. אז אם בא לכם לשדרג לקטקטנים שלכם עוד קצת את ארוחת הצהריים – מתכון לאורז בסמטי של סבא קותי >
קצת על מושי אדלר כל הכתבות
כבר 34 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי באוכל רחוב.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם