סמבוסביח – סמבוסק בחדרה עם סביח

סמבוסביח - מילה חדשה בעברית

סמבוסק אנחנו אוהבים, לסביח יש לנו פטיש קשה כבר שנים…
ברגע ששמענו שנפתח מקום שמגיש סביח בתוך סמבוסק הכנסנו את המפתחות לסוויץ' ועשינו את דרכינו לכיוון הייצור הקולינרי החדש הזה.

Old school v.s New school –  מהרגע שהתחלנו את המסע לעבר הסמבוסביח שממוקם על כביש 4 קצת לפני חדרה פרץ ויכוח אידאולוגי בין חברי הצוות. אריאל השמרן מבין טועמי המגזין לא הפסיק להטיח האשמות חמורות בייצור הכלאים הזה שאנחנו נוסעים לקראתו . "לא יכול להיות שייקחו סמבוסק ויחברו אותו עם סביח – כל אחד מהם הוא מאכל עם אופי והסטוריה רבת שנים , וראוי שכל אחד מהם יקבל את ההכרה ופוקוס בנפרד ".
ומהצד השני אני וקובי הטועמים המרדנים והיותר "קלילים" של המגזין מנסים לשכנע אותו ללא הצלחה שאם סמבוסק זה מאכל טעים וסביח זו מנה טעימה , אז למה שהשילוב של שניהם יחד לא ייצור מנה טובה – מה שבטוח שווה לנסות !

כל העולם כולו חציל סגול  – איך שכף רגלינו דרכה בפתח המקום היה אפשר להרגיש את הכבוד והסגידה שנותנים פה לחציל ! אין דרך אחרת להסביר את העיצוב הייחודי והסגול שמשתלב בכל אלמנט במסעדה .

זה לא אדון זו גברת –  אם לומר את האמת היינו קצת בשוק שמאחורי כל המאכל המפלצתי הזה עומדת לה גברת נחמדה ומטופחת ולא עירקי עב קרס בעשור החמישי לחייו – פייר זה מרגיש לנו הרבה יותר נעים ומפנק שהמין החזק דואג לך .

סמבוסביח חדרה

יש מנות מורכבות ויש את הסמבוסביח – אחרי שהניחוח הנפלא שהשתחרר לאוויר ברגע שהגברת הנחמדה פתחה את הסמבוסק עם סכין שייצא זה הרגע מטיגון , היא שאלה אותנו את שאלת השאלות – מה לשים לכם במנה , אתם בטח כבר יכולים לנחש שלושתינו ענינו בתיאום מושלם "קומפלט עם הכל ".
אז חוץ מחצילים עבים ובשרניים, ביצה חומה, תפו"א ,סלטים טחינה, אמבה וכל המרכיבים הסטנדרטיים התווסף לו למה מרכיב נוסף – גרגרי חומוס חם , וואלה הופתענו!

לפעמים הגודל כן קובע – אחרי שכולנו קיבלנו את מנות הסמבוסביח המהונדסות להפליא, ישבנו בשולחנות שבחוץ ולא יכולנו שלא להתפעל מהיופי והגדול העצום של המנה. התפעלנו 2-3 שניות אבל עד כאן , מישהו צריך לתת ביס בדבר הזה כבר .
מהביס הראשון קל מאוד להבחין שדבר כזה עוד לא טעמנו מעולם, זה לא סמבוסק ולא סביח זה מנה חדשה לגמרי סמבוסביח.
השילוב של הסממבוסק פטריות החמים וטרי עם מרכיבי הסביח הפשוט מעולים יוצרים מנה שגם אריאל השמרן שבחבורה לא יכל להתעלם מהקסם שיש במנה המעולה הזאת .

סמבוסביח חדרה- ציון סופי (1-10 כוכבים)

  • שרות – כל כך כיף שבחורה מטופחת ונעימה מכינה לך אוכל , כן יירבו – 10 כוכבים.
  • אווירה – מנה כ"כ ייחודית מחייבת עיצוב סגול ייחודי ומודרני שכזה  – 10 כוכבים.
  • טעם – אין ספק שהגברת עלתה פה על פטנט עולמי , הסביח המשובח מקבל אקסטרה טעם כשהוא עטוף בסמבוסק החמים. חשוב לציין שכל תהליך יצירת הפלא הזה שנקרא סמבוסביח נעשה במקום – 10 כוכבים.
קצת על מושי אדלר כל הכתבות
כבר 34 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי באוכל רחוב.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם