סירניקי, הלא הן לביבות גבינה מתוקות של סבתות רוסיות, הכרתי לפני 3 שנים בזכות אשתי התימניה מכף רגל ועד קובנה. בחג החנוכה הראשון שחגגנו יחד (אי שם בשנת 2018) היא ביקשה ממני שאכין לה לביבות גבינה מתוקות והבטיחה שזה ממש פשוט להכנה.
מאז עברו מים בנהר ואשתי שהיא החצי הראשון, שני והשלישי שלי כבר הבינה שהיא לא צריכה לשכנע אותי שאבשל עבורה בטוענות ושכנועים בסגנון: “שזה מתכון ממש קל להכנה”. כי אם היא רק תרצה אני אוריד עבורה את השמש ואכין ממנה אומלט.
ולענייננו, מצ”ב מתכון קל ומנצח שיסייע לכל דביל להכין סירניקי טעימות להפליא.
מצרכים לסירניקי
1 ביצה
3 כפות קמח תופח
3 כפות סוכר
קופסת גבינה לבנה (250 גרם)
שמן קנולה
Previous
Next
שלבי הכנה
מערבבים בקערה את כל המצרכים עד שמתקבלת בלילה לבנה ואחידה
מחממים מחבת עם שמן קנולה לטובת טיגון עמוק
בעזרת 2 כפות מניחים עיגולים של הבלילה
מטגנים את עיגולי הבלילה מ 2 הצדדים עד שמתקבל סירניקי יפים ושזופים
אז מה דעתך?