נונונו תל אביב

נונונו תל אביב (NUNUNU)

לאחר ששמענו מלא מעט תל אביבים על לחמנייה מושחתת עם מגוון ווריאציות כמו בשר מפורק, מאק אנד צ’יז ושרימפס היינו חייבים לבדוק מי את מסעדת נונונו? ולמה כולם מדברים עלייך?

כיוונו את הוויז לכיוון הרצל 16 בתל אביב ויצאנו לדרך, אחרי לא מעט סיבובים בעקבות אלילת המזל שתואיל בטובה לפרגן לנו בחנייה החננו את הרכב בחניון אחוזת חוף בפינת הרחובות רוטשילד והרצל.
עצה ששווה לפחות 25 דקות של עצבים מהחיים שלכם סעו ישר לחניה! מדובר באזור עמוס במיוחד – על אחת כמה וכמה שמטרים ספרים משם מתבצעות להן עבודות התשתית לרכבת הקלה!

 לוקיישן לוקיישן לוקיישן

איך שהגענו לנונונו נפל האסימון – היינו פה לא מעט פעמים בגלגולים הקודמים של עסקי המזון שניסו את מזלם בלוקיישן הזה (וככל הנראה לא צלחו) לפני שנתיים זה היה סניף של המגי’ק בורגר האגדי, לפני כן המקום היה שווארמה וככל שנלך אחורה בזמן נגלה עוד ועוד עסקי מזון שהתחלפו להם במרוצת השנים.
והשאלה הנשאלת – מה עובד כל כך טוב לגיא גמזו ולנונונו שלא עבד לקודמיו בלוקיישן מרכזי שכזה?
התשובה פשוטה להפליא ומתחלקת ל -2

עוף מוזר ומדליק בנוף המקומי

איך שנכנסנו למסעדת הנונונו חזרנו אחורה בזמן לימים בהם מומו, בנצי יודלה “טרפו” את תל אביב.
הספות והשולחנות סטייל שנות ה – 70, הצבעים המוגזמים יוצרים אווירה שפשוט עשתה לנו חשק לפצוח בריקודי טוויסט.
היות וזה יכול להראות קצת מוזר לאנשים כאלה ואחרים שאנחנו מתחילים לפזז ברחבת המסעדה החלטנו ללכת על הברור מאליו ולהזמין לחמניית בשר מפורק.

נונונו אתה כריך הזוי!

איך שקיבלנו את לחמניית החלב ההזויה הזאת הבנו שכזה עוד לא אכלנו!
בואו נתחיל בזה שהלחמנייה מטוגנת על הפלנצ’ה סטייל פרנץ’ טוסט באופן מושלם ומנחם שיוצרת מאין הכלאה לא ברורה אך טעימה עד דמעות בין בריוש צרפתי לחלה של שבת – מהמם!
והבשר? נתח בריסקט מפורק בבישול ארוך ומושלם שבשילוב המיונז והקורנישון מייצרים חוויה מופלאה בכל ביס וביס.

נונונו (NUNUNU) - תל אביב

2 טיפים שכל נונונואיסט מתחיל חייב לאמץ:

    1. לבעלי העניים הגדולות – שלא תטעה אותכם המראה החמוד של הלחמנייה הקטנה – זה ניראה קטן אבל זה מפוצץ עד אפס מקום!
      מניסיון אנחנו לא חישבנו מסלול נכון ומראש הזמנו גם כריך עם נקניקיה כדי שחס וחלילה לא נצא רעבים ועם כמה שהיא הייתה נראית מגרה לא יכולנו לחשוב אפילו על לאכול אותה –לחמניית הבשר במפורק מילאה אותנו לגמרי!
    2.  לבעלי הידיים השמאליות – זה טעים ומלכלך בו זמנית – אל תתביישו לקחת סינר מהדלפק! הוא לא נמצא שם במקרה…

מנות נוספות בתפריט:

  • מק אנד צ’יז – כריך מושחת במיוחד של מקרוני ששוחה בגבינת צ’אדר. – 37
  • אמסטרדם – כריך למביני עניין! הרינג מלוח עם שמנת חזרת מיוחדת ונגיעות של בצל מוחמץ – 42
  • כריך חריימה – כמו החריימה של אמא רק “מפונפאן” ועטוף בלחמנייה שתגרום לקיבה שלכם לחייך – 44
  • כריך שניצל יפני – 28
  • כריך פופקורן שרימפס – חתיכות שרימפס מצופה בפנקו עם נגיעות מעניינות של קרם לימון (גילוי נאות – לא טעמנו) – 47
  • כריך שיקגו סטייל – נקנקייה בלחניית חלב. פשוט > טעים > טוב – 30

 נונונו תל – אביב ציון סופי

  • אווירה – אווירה מגניבה וצבעונית של דיינר אמריקאי – ציון 9
  • טעם – בשר מבושל בצורה נכונה בלחמניית חלב אלוהית – ציון 10
  • מחיר – 40 ₪ זה אומנם לא זול אבל זה לגמרי שווה את החוויה – ציון 7
  • חנייה – כמו בכל אזור מרכז תל אביב פשוט אין – סעו ישר לחניון שבפינת הרחובות הרצל רוטשילד – ציון 5
  • שעות פתיחה – ימים א – ה פתוח מ 12:00 ועד חצות בחמשו”ש פתוח עד 2:00 בלילה
קצת על מושי אדלר כל הכתבות
כבר 32 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי במאכלי רחוב טעימים.

יש לך הזדמנות חד פעמית להיות הראשון שמגיב

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם