ג’וז ולוז תל אביב – מסעדת קונספט

תפריט משלוחים (חדש), שעות פתיחה וביקורת על מקום בו אתם מחליטים כמה לשלם

ג'וז ולוז
קרדיט תמונה - דף הפייסבוק של ג'וז ולוז

הכניסה למסעדת ג’וז ולוז שממוקמת בדרום תל אביב לא מזמינה במיוחד – המקום משדר במידה רבה אווירה של דירת רווקים תל אביבית ופחות מסעדה. למזלנו שמרנו שולחן לחצר שבחוץ – חצר מעט חשוכה שמכילה שרבוב של אלמנטים עיצובים ורהיטים שלא קשורים האחד לשני אבל איכשהו המוזרות שבמקום בשילוב המוזיקה ברקע יוצרים אווירה מדליקה לגמרי.

אל תאמר מלצר – אמור מורה דרך

איך שהתמקמנו ניגש אלינו מלצר והסביר לנו איך הקונספט של ג’וז ולוז עובד:

  1. אין תפריט 
  2. אין חשבון – גובה התשלום נקבע על ידי הלקוח
  3. הארוחה מורכבת משלבים בהם בכל פעם הוא יציג בפנינו 2 – 3 אופציות
כדי להתחיל במסע הקולינרי של ג’וז ולוז המלצר וידא אם יש דברים שאנחנו לא אוכלים / רגישים אליהם.

בגדול אני ואשתי (שתחיה) מלבד לזה שאנחנו שומרים על כשרות (לא אוכלים חיות שאנחנו לא מכירים) ולא מתלהבים מדגים – הכל זורם. עם ההנחיה הקצת מגבילה הזאת שהנחתנו על המלצר יצאנו לדרך.

לפני שאכנס לעובי הקורה ולדעתי על המנות חשוב לי לציין שיש משהו נחמד באלמנט ההפתעה: לפני שמנה מגיע אלינו לשולחן אין לנו באמת מושג מה נקבל.

מנות ראשונות

  • לחם ביתי עם חמאה ודואה (תערובת תבלינים מיצרית) – פשוט וטעים. 
  • סלט עלים עם ויניגרט ופרוסה נדיבה של גבינה כחולה – הסלט היה “בול פגיעה” בדיוק מה שאני מצפה ממנה ראשונה – הוא היה מרענן ושילוב הטעמים: חמוץ מתוק של הרוטב עם נגיעות של הטעם העמוק של הגבינה הכחולה היה מדויק.
  • גבינה ג’יבנה (גבינה ערבית שמשמשת לרוב לכנאפה) מטוגנת עם קרם פרש עגבניות – זה ניראה כמו מנות החלומי מטוגן שהיו להיט במסעדות בשנות ה 90 אבל זה רק ניראה. שילוב מושלם בין מלוח (מהגבינה) לחמצמץ של הקרם פרש משתלבים לביס מושלם!

בין מנה למנה דיברנו מעט עם המלצר והבנו שלא רק שקונספט התשלום והתפריט של ג’וז ולוז שונה גם האופן בו משלמים לעובדי המסעדה. ממש כמו בקיבוץ – סופרים את סה”כ ההכנסות מהערב ומתחלקים שווה בשווה בין כל עובדי המקום: המלצר, הטבח, שוטף הכלים והברמן יקבלו כולם את אותה היומית – אהבתי

עיקריות

כשהגענו לעיקריות כבר היינו די מלאים אבל אי אפשר “ליפול” בשלב הזה – ממשיכים למנה העיקרית.
הקשבנו בעצתו של המלצר החביב שעד עכשיו כל המלצה שלו הייתה מדויקת ולקחנו לעיקרית ספריבס טלה שהיה מושרה ברוטב מדהים מלווה באורז ולחם דק שניראה ומרגיש כמו הכלאה מוצלחת בין לאפה ללחוח – היה מהמם!

לקינוח כבר לא היה לנו מקום אז עברנו לשלב המכריע – של החשבון!!!

כמה לשלם במסעדת ג’וז ולוז מבלי לצאת קמצן?

בוא נתחיל בזה שאם מטרת הקונספט המשוחרר של המסעדה שמאפשר לנו הלקוחות לשלם כאוות נפשינו זה לשים את נושא הכסף בצד – במידה רבה האפקט בדיוק הפוך.
אי אפשר להתעלם מכמות החישובים שרצו לנו בראש במהלך הערב (ואני משוכנע שאנחנו לא יוצאי דופן) החישובים מתחילים בעלות חומרי הגלם של המנות עובר דרך המיקום של המסעדה, דמי חליצה והאופן בו הטיפ שישוכלל בחשבון ומתחלק באופן שווה בין כל העובדים יהיה מספיק נדיב.

אנחנו באופן אישי הלכנו קצת לאיבוד! הקונספט שהלקוח משלם כמה שהוא מחליט מבורך אבל היה עוזר אם היו מסייעים לנו בגבולות גזרה / טווח תשלום מקובל. לצורך העניין עבור המנות שאתם הזמנתם אתם יכולים לשלם בין 400 ₪  ל 500 ₪ – תעזרו לנו לעזור לכם!

Joz ve loz – ציון סופי

  • טעם – כל המנות היו מיוחדות וטעימות מאוד – ציון 9
  • מחיר – אתם תחליטו כמה לשלם! כפי שציינתי היה מסייע לנו טווח תשלום מנחה – ציון 8
  • אווירה – אומנם בהתחלה כשנכנסנו קיבלנו קצת הלם תרבות אבל עם הזמן שחררנו ולמדנו ליהנות מהאווירה המיוחדת של המקום – מומלץ בחום לשבת בחוץ! – ציון 9
  • שירות – כפי שציינתי המלצר היה הרבה מעבר למלצר ולמעשה עזר לנו לבנות את שלבי הערב שהובילו לחוויה תרבותית וקולינרית יוצאת דופן – ציון 10

🅿️ חניה באזור – האזור הזה של דרום תל אביב שופע בחניות ומדרכות אפורות, מה עוד שבשעות הערב הסיכוי שתקבלו דוח קטן במיוחד.

חדש חדש חדש!

מגבלות התקהלות בעקבות נגיף הקורונה לא פסחו גם על ג’וז ולוז וגם הם השיקו במאי האחרון תפריט משלוחים יוצא דופן.

קופסת הפתעות מכילה ארוחה זוגית מפנקת בעלות של 300 ₪ עבור משלוח ו 280 ₪ עבור איסוף עצמי.

תפריט המשלוחים כמו הקונספט של המסעדה כולה משתנה מדי יום – ריכזנו עבורכם את המנות הפופולריות שבסבירות גבוהה יהיו חלק מקופסת ההפתעות של ג’וז ולוז – כמובן שמומלץ ולא “ללכת על עיוור” ופשוט לשאול בהזמנה הטלפונית איזה מנות כלולות היום בקופסת המשלוח.

 ג’וז ולוז תפריט משלוחים

  • קרפצ'יו
  • בטן חזיר
  • קרעפלך
  • סטייק לי עם ריזוטו חיטה
  • תבשיל מוח
  • נאגטס שרימפס
  • קרוקט טלה
  • עוף פריך בלחמנייה
  • תמנון צרוב מזוגג
  • כיסוני בשר וכרוב
  • סלט עלים וגבינה כחולה
  • מלבי
  • עוף במשקולות
  • ירקות
  • אורז עגול

ג’וז ולוז שעות פתיחה

  • ימים ראשון עד חמישי: 00:00 – 18:00
  • יום שישי: 00:00 – 17:00
  • יום שבת: 00:00 – 18:00

כדי להתעדכן בשעות פתיחה ושינויים בתפריט המשלוחים מומלץ להיכנס לפייסבוק הרשמי של המסעדה >

קצת על מושי אדלר כל הכתבות
כבר 32 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי באוכל רחוב.

אז מה דעתך?

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם