אל סביחוש גבעתיים הגעתי במקרה. אחרי שבוע עמוס בעבודה ועייפות מצטברת אני נאלץ לכתת את רגליי ביום שישי (יום שאני נוהג ברך כלל על הספה) למוסך שלי שבגבעתיים בעקבות רעשים מוזרים במנוע ומיד אחרי שאני משאיר את הרכב במוסך מתחילים רעשים בבטן שמאותתים על הרעב קרב ובא…
היה לי שעה להעסיק את עצמי עד שהרכב יהיה מוכן והחלטתי לחפש מקום שאפשר לאכול בו בשעת בוקר יחסית מוקדמת ליום שישי. כל האזור ניראה ממש מנומנם ולא הייתי אופטימי מידיי שאמצע את מבוקשי…
הליכה של 3 דקות ואני נדהם למראה עיניי כאשר נחשף מולי מקום העונה לשם סביחוש אני לא בטוח מה יותר מפתיע אותי שבדיוק שנייה אחרי שפיללתי בלב "כמה בא לי סביח עכשיו" או מהשם המתוקי הזה שבחרו לתת למקום שמוכר סביח.
אין ספק שבשביל לפתוח מקום העונה לשם סביחוש בג'ונגל הסביח שבגבעתיים (העיר עם הכי הרבה מקומות שמוכרים סביח בעולם!) צריך ביצים ולא רק בפיתה…
אבל מה זה חשוב העיקר שהגורל זימן לי את המקום הזה בדיוק בזמן. אני חוצה את הכביש ונכנס לסביחוש. ניראה שאני עושה את הסיפתח היומי למקום ואני מזמין מנה סביח. איזה כיף לגלות שהלב של המנה: החציל, לא טוגן מבעוד מועד אלה מטוגן כאן, עכשיו ובמיוחד בשביל מנת הסביח שלי! Its my lucky day!
או שכל מנה ומנה מקבלת פה יחס אישי או שסתם הרווחתי מזה שכנראה רק עכשיו נפתח המקום ונפל בחלקי הזכות לטעום מהחצילים הראשונים והטריים ביותר שצוללים לשמן העמוק של המקום המתוקי הזה.
אז מה דעתך?