מיט נייט פלורנטין

מיט נייט פלורנטין - סנדוויץ' אנטריקוט - israel street food
מיט נייט - סנדוויץ' אנטריקוט ניו יורקי

כשפרנה ואנטריקוט נפגשים בפלורנטין

פרנה הוא לחם מרוקאי עתיק יומין ואנטריקוט הוא נתח בשר המזוהה עם הארגנטינאים . כשמשלבים 2 סגנונות חמי מזג חייב לצאת משהו טעים , יצאנו לבדוק את השידוך במיט נייט בפלורנטין.

אייקונים של אוכל רחוב

"ברוך שלא עשני צמחוני" – אין גבול לכמות הערכה שיש לי לאנשים שבוחרים לחמול על בעלי החיים ולהיות צמחוניים , אפילו חשבתי לפני כמה שנים להתנסות בקונספט אכילת ירקות ועלים למינהם , אבל מה אני אגיד לכם כשאני רעב ובא לי לפנק את עצמי אני לא יכול שלא לפנתז על נתח בשר אכותי , את החסות והעלים אני אשאיר בנתיים להולכים על 4 .

מיט נייט - כריך אנטריקוט בפרנה - israek street food

ארגנטינאי ומרוקאי מחליטים לפתוח מסעדה – זה אולי נשמע כמו התחלה של בדיחת בזוקה , אבל לא זה ממש לא בדיחה . מסעדת המיט נייט משלבת בשרים דרום אמריקאים על הפלאנצ'ה עם לחמים ומתבלים צפון אפריקאים . מעניין ומגרה בו זמנית .

כשיש ספק אין ספק – אחרי מספר דקות של ריור אגרסיבי אל מול שלל המנות והכריכים שהופיעו בתפריט החלטתי ללכת על הבטוח – כריך אנטריקוט ניו יורקי. אנטריקוט טוב זה סוס מנצח וסוס מנצח לא מחליפים.

בלוטות הטעם בריקוד סלסה – 7 דקות אחרי שהזמנתי את הכריך הוא כבר ניצב מולי בשיא תפארתו. פרנה טרייה עם רצועות אנטריקוט , ירקות ונגיעות של כל מיני רטבים צבעוניים , להכין כריך כזה מורכב ב7 דקות מצדיק מחיאות כפיים .
אחרי שסיימתי למחוא כפיים הגיע הזמן לשחרר את "החיה" שבי ולטרוף את הכריך המגרה הזה .
לא הספקתי להגיד "מה קורה פה בכריך הזה ואיך זה שלא אכלתי פה עד עכשיו " וכבר סיימתי את הכריך . ולא זה לא בגלל שהכריך קטן , הוא בגודל מכובד מאוד , פשוט כשמשהו ממש טעים לי קצה הביסים מגיע לבי פי אמים מאוד גבוהים – וואו איזה טעמים .

ולסיכום במספרים (1 כוכב גרוע - 10 כוכבים מעולה )

  • שרות – אחד הכריכים היותר מורכבים שנתקלתי בהם הוכנו לי ב-7 דקות – 9 כוכבים
  • אוירה – אווירה צעירה וכיפית משהו בעיצוב של המקום ובמיקום שלו בלב חיי הלילה של פלורנטין החזיר אותי לימי "גלידת מונטנה" המיתולוגית -10 כוכבים.
  • טעם – רצועות אנטריקוט עשויות בצורה פשוט מושלמת בשילוב עם בצל חרוך רטבים מרעננים וירקות . וכל הטוב הזה מונח בתוך פרנה טרייה וקריספית , חגיגה של טעמים  – 10 כוכבים.

מי שאוכל לבד מת לבד. שתפו ! לא חבל?

About מושי אדלר 25 Articles
כבר 32 שנה שאני נושם, אוכל ומתאהב סדרתי במאכלי רחוב טעימים.

יש לך הזדמנות חד פעמית להיות הראשון שמגיב

הוסף תגובה חדשה

כתובת האימייל שלך לא תפורסם